Verwend door mijn zoon

Mijn zoon Rick was zich boven aan het douchen en omkleden. Op het moment dat hij de douche uitliep, naakt nonchalant met de handdoek over zijn schouder, liep ik daar ook. Zijn half stijve pik slingerde in volle glorie heen en weer. Ik bleef gebiologeerd naar zijn jongeheer kijken. Ik had hem natuurlijk wel eens eerder naakt gezien, maar door één of andere onduidelijke oorzaak bleef dat beeld van mijn naakte zoon met zijn zwiepende lul in mijn hoofd zitten.
Ik ben 50, D cup tieten en ik doe mijn uiterste best om mijn billen en borsten aantrekkelijk te houden. En ik verlang over het algemeen erg naar seks. Mijn hartsvriendin zegt dat ik nymfomane trekjes heb. Ik had een tijdje geen seks gehad en de aanblik van de zwiepende pik van mijn zoon maakte mij extra opgewonden. Rick, mijn zoon is de deur al uit. Maar was dit weekeinde door omstandigheden weer eens thuis.

Mijn behoefte aan seks en het beeld van die slingerende lul, zorgde er ook voor dat mijn harde tepels duidelijk zichtbaar waren onder mijn T-shirt. En in mijn fantasie werd die pik van Rick alleen maar dikker en harder en werd ik geiler en mijn kut natter. Zou ik Rick kunnen weerstaan? Ik zou niet het initiatief nemen, maar als Rick het zou doen? Dergelijke gedachten schoten door mijn hoofd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *